Porumbei - jucatori de personalizat aici Porumbei-Jucatori chat, forum, articole despre porumbei si animale
  
Porumbei-Jucatori.ro
Autentificare | Inregistrare | Resetare parola

 
 

Cine suntem si de ce am creat Porumbei-Jucatori.ro

 

      Site-ul Porumbei-Jucatori.ro se adreseaza tuturor persoanelor care sunt interesate de cresterea porumbeilor in Romania.

      Acest site a fost creat din dorinta de a oferi un spatiu pentru schimbarea de opinii si materiale intre cei ce sunt pasionati, interesati, sau legati intr-un fel sau altul de porumbei.

      Site-ul este sustinut de firma UNIC SOL, firma de productie de software.

      Echipa Porumbei-Jucatori a ales respectul egal pentru toate opiniile si incurajarea diversitatii acestora si a creativitatii. Echipa Porumbei-Jucatori este aici doar pentru a se ocupa de partea tehnica si nu ne vom implica in nici un fel in discutiile purtate pe acest site. Fiecare din participanti este 100% raspunzator pentru cele afirmate pe site sau respectarea drepturilor de autor asupra materialelor schimbate sau puse prin intermediul site-ului nostru. Site-ul Porumbei-Jucatori.ro si firma UNIC SOL nu sunt raspunzatoare de acestea, neputand fi implicate in nici un fel, legal sau moral. Regulamentul semnat prin inregistrarea pe site fiind in acest spirit.

      Societatea UNIC SOL a fost infiintata in anul 2007 avand ca obiect principal de activitate productia de software.

      La momentul actual societatea are in dezvoltare mai multe proiecte, site-ul Porumbei-Jucatori.ro fiind unul dintre ele.

      Pe acest site dorim sa oferim un loc pentru discutii si informare in care cei ce intra sa se simta liberi sa poarte orice discutie. Responsabilitatea integrala pentru afirmatiile facute o au cei ce le posteaza.

      Echipa ce se ocupa de site-ul Porumbei-Jucatori.ro va recomanda sa folositi sectiunea Contact pentru orice sugestii sau nelamuriri. Mai multe informatii despre noi puteti gasi si pe site-ul www.CRizea.ro.

 
 

Echipa Porumbei-Jucatori

 
Parteneri online: